Personligt webbhotell personlig_service

Du kan förvänta dig personlig och förstklassig service. Vi sätter en ära i att behandla varje kund på ett proffsigt sätt. Du kan som kund med förtroende vända dig till oss med alla frågor som har med internet att göra.

Förstklassig supportpersonlig_service

Vi har inget stort callcenter med outbildad personal. Varje gång du mailar eller ringer kan du förvänta dig ett kunnigt bemötande. Med webbhotell sedan 1998 och personalomsättning som är obefintlig så är du i trygga händer.

Ständig utveckling personlig_service

Har du sett en hemsidan från 1998? Det ser gräsligt ut tycker vi idag. ?ven på serversidan har det hänt mycket sedan 1998. Vi arbetar för att implementera de senaste och säkraste tekniska lösningarna.

Vi ger dig Google Apps

Oss veterligen finns det inget annat svenskt webbhotell som erbjuder sina kunder en gratis installation av Google Apps. Vi kan naturligtvis leverera vanlig e-post från vårt webbhotell, men många mindre företag och även privatpersoner har upptäckt fördelarna med Google Apps. Här får du chansen att redan från början få det att fungera, installerat av kunnig personal.

Vill du ge dina anställda en inbox på 7 GB och möjlighet att samarbeta om dokument, dela kalendrar eller utnyttja internetfunktioner för uppföljning av projekt? Ni får företagets logga överst på varje sida och kan använda er vanliga domän för att ta emot e-posten. Med de flesta mobiltelefoner är det möjligt att synkronisera mail, kontakter och kalender.

När vi installerat Google Apps tar ni själva över administrationen av systemet, alternativt så låter ni oss sköta det för 49 kr/månad.

Mer om Google Apps

De funktioner som ingår i standardutgåvan (som är gratis) är utöver den kraftfulla mailfunktionen:

sites_35.gifGoogle Sites ?? En central plats för att dela gruppinformation.

dns.gif Google Dokument ?? Skapa och dela dokument, kalkylark och presentationer.

calendar.gif Google Kalender ?? Planera möten, hantera scheman och publicera information om evenemang.

talk.gif Google Talk ?? Chatta med dina medarbetare och ring dator-till-dator helt gratis.

startpage_icon_35.gif Startsida ?? Förhandsgranska kalender och dokument, lägg till gadgets och sök på webben ?? allt från samma plats.

Kontakta oss

Du kan nå oss på:

Välkommen att kontakta oss med frågor om våra webbtjänster. Vi har erfarenhet sedan ett 28,8 Kb-modem var sista skriket.