Personligt webbhotell personlig_service

Du kan förvänta dig personlig och förstklassig service. Vi sätter en ära i att behandla varje kund på ett proffsigt sätt. Du kan som kund med förtroende vända dig till oss med alla frågor som har med internet att göra.

Förstklassig supportpersonlig_service

Vi har inget stort callcenter med outbildad personal. Varje gång du mailar eller ringer kan du förvänta dig ett kunnigt bemötande. Med webbhotell sedan 1998 och personalomsättning som är obefintlig så är du i trygga händer.

Ständig utveckling personlig_service

Har du sett en hemsidan från 1998? Det ser gräsligt ut tycker vi idag. ?ven på serversidan har det hänt mycket sedan 1998. Vi arbetar för att implementera de senaste och säkraste tekniska lösningarna.

Support

Du är alltid välkommen att kontakta oss på supporten. Vi ser gärna att du använder formuläret nedan, men du kan också ringa nedanstående telefonnummer.

Vill du beställa ett nytt konto så kan du göra det direkt på beställningssidan.

Kontaktuppgifter
  • Maila din fråga till: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
  • Eller ring oss på: +46 8 525 291 20

 

Kontakta oss

Du kan nå oss på:

Välkommen att kontakta oss med frågor om våra webbtjänster. Vi har erfarenhet sedan ett 28,8 Kb-modem var sista skriket.