Personligt webbhotell personlig_service

Du kan förvänta dig personlig och förstklassig service. Vi sätter en ära i att behandla varje kund på ett proffsigt sätt. Du kan som kund med förtroende vända dig till oss med alla frågor som har med internet att göra.

Förstklassig supportpersonlig_service

Vi har inget stort callcenter med outbildad personal. Varje gång du mailar eller ringer kan du förvänta dig ett kunnigt bemötande. Med webbhotell sedan 1998 och personalomsättning som är obefintlig så är du i trygga händer.

Ständig utveckling personlig_service

Har du sett en hemsidan från 1998? Det ser gräsligt ut tycker vi idag. Även på serversidan har det hänt mycket sedan 1998. Vi arbetar för att implementera de senaste och säkraste tekniska lösningarna.

Om företaget

Elit webbhotell drivs av företaget Elander Information Technology AB. Företaget registrerades 2002 och har växt stadigt sedan dess. Fortfarande är det dock ett webbhotell för den som inte vill trängas in på en server med tusentals andra kunder.

Företagsnamn:
Org. nummer:
VD:
Adress:
Plusgiro:
Bankgiro:
Epost:

Elander Information Technology AB
556628-8899
David Elander
Åmålsgatan, 256 61 Helsingborg
9 59 55-1
5207-0992
klicka här

Kontakta oss

Du kan nå oss på:

Välkommen att kontakta oss med frågor om våra webbtjänster. Vi har erfarenhet sedan ett 28,8 Kb-modem var sista skriket.