image image
Inget fusk i serverhallen Vi vet hur högt våra kunder värderar sin data. Därför kan vi inte tillåta oss något fusk med hårdvaran. Allt är grundligt testat innan det tas i bruk. Vi använder pålitliga standardlösningar, samt en del egenutvecklade innovativa lösningar.

Vi har dessutom många kunder som vi har specialanpassade lösningar för. Vi är inte till för dem som vill ha det billigaste.
Säkerhet, högsta prioritet Vi arbetar målmedvetet med säkerhet - på det hänger vårt rykte. Vi har inte råd att misslyckas. Vi anlitar enbart experter för att garantera högsta säkerhet

Skulle det ändå vara så att något händer, så har vi utmärkta backup-rutiner. Oavsett om du av misstag tar bort en fil eller din site blir hackad så kan Elit webbhotell återställa din data - utan extra kostnad.

Elit webbhotell utmärker sig

 
Personligt webbhotell personlig_service

Du kan förvänta dig personlig och förstklassig service. Vi sätter en ära i att behandla varje kund på ett proffsigt sätt. Du kan som kund med förtroende vända dig till oss med alla frågor som har med internet att göra.

Förstklassig supportpersonlig_service

Vi har inget stort callcenter med outbildad personal. Varje gång du mailar eller ringer kan du förvänta dig ett kunnigt bemötande. Med webbhotell sedan 1998 och personalomsättning som är obefintlig så är du i trygga händer.

Ständig utveckling personlig_service

Har du sett en hemsidan från 1998? Det ser gräsligt ut tycker vi idag. ?ven på serversidan har det hänt mycket sedan 1998. Vi arbetar för att implementera de senaste och säkraste tekniska lösningarna.

Du kan lita på oss

Vi anstränger oss för att varje kund skall ha en lösning som fungerar. Många av våra kunder har hört av sig till oss och blivit överraskade över hur flexibla vi har varit i våra lösningar.

Förutom att vi har mycket god upp-tid, vilket är en avgörande faktor när man väljer webbhotell, så bryr vi oss om varje enskild kund. Det är ingen klyscha, vi är verkligen måna om att våra kunder skall ha bra, fungerande hemsidor. Du kan ringa till oss för att få tips och råd om vilka program man kan använda för att kommunicera med servrarna, vilka företag man kan anlita för att få professionella hemsidor. Vilken typ av domännamn som är lämpliga att välja, etc.

Kontakta oss

Du kan nå oss på:

Välkommen att kontakta oss med frågor om våra webbtjänster. Vi har erfarenhet sedan ett 28,8 Kb-modem var sista skriket.

Driftsstatus